Lat55

Nya- och kreativa teknologier

Vilka vi är

En user group är ingenting utan användarna som regelbundet kommer på träffarna, men grundpelaren i Lat55 är kärngruppen som driver gruppen framåt. Vi är i dagsläget fem stycken som planerar talare och själva håller presentationer.

Patric LanhedPatric Lanhed arbetar på kommunikationsbyrån DigitasLBi i Malmö som front-end utvecklare och är user group manager för Lat55. Patric har ett stort intresse för nya kreativa teknologier men har behållit sitt alias “Flashpatric” så alla vet var det startade. Ibland händer det att en och annan post skrivs på bloggen.

Twitter: https://twitter.com/flashpatric
Blogg: http://flashpatric.com
LinkedIn: http://linkedin.com/in/patricjonsson/

Anders RingqvistAnders Ringqvist, Autodidact frontend dev, web standards zealot and believer in beautiful code. if ( !doingItFor( tehLulz ) ) { break; }

Balázs SuhajdaBalázs Suhajda is a Hungarian interface developer consultant living in Malmö. He is the co-founder of Sweden’s first Open Device Lab in central Malmö, modl.se. He has great interest in front-end development and related technologies with special focus on mobile devices and usability.

Twitter:https://twitter.com/suhajdab
LinkedIn: http://linkedin.com/in/suhajdab

Pierre LaveklintPierre Laveklint är smålänningen som flyttade till Kristianstad men arbetar i Malmö. Jobbar som Sr Software Engineer på Vergic med fokus på klient arkitektur. Har en lång bakgrund inom Interaktiv utveckling som sträcker sig bak till Lingo-världen. Kan höras plinka på gitarr på Spotify i bandet Moll Flanders.

Twitter: https://twitter.com/laveklint
Space: http://laveklint.com
LinkedIn: http://linkedin.com/in/pierrelaveklint/

Richard OlssonRichard Olsson har programmerat sedan 12 års ålder och de senaste sex åren frilansat inom en mängd olika tekniker, men med fokus på webb och framförallt 3D på webben. Från september 2013 tar han sabbatsår från programmeraryrket för att utvecklas på andra håll, men blir kvar med sina stundom starka åsikter i Lat55-gruppen.

Leave a Reply